Cautare

1963 de rezultate pentru "detunata nr 2 cluj napoca" (2.65 secunde)
Confruntarea de sambata, de la Cluj, dintre Crin Antonescu si Traian Basescu a fost o reusita emisiune de satira si divertisment politic, spune Octavian Stireanu.
Probele invocate de Parchet impotriva primarului PDL de Cluj, Sorin Apostu, devin din ce in ce mai numeroase. ... Pentru ca numai astfel este posibil ca toate afacerile din orasul Cluj sa suporte taxe de protectie. ... Dar in Cluj exista SRI, exista Doi si-un sfert, exista politie, exista procurori DNA.
A mai facut-o si in 2005, cand, impreuna cu Ioan Rus si asa-zisul "grup de la Cluj" a reusit sa convinga o serie de lideri si delegati la Congresul PSD din aprilie, sa-l prefere pe Geoana in locul lui Iliescu, in fruntea partidului.
Unul dintre colegiile vacante este colegiul numarul 9 din Cluj unde este posibil ca Emil Boc sa candideze in cazul in care va pierde functia de la Guvern.
Cum era nefiresc sa organizezi alegeri in miezul iernii, s-a tras de timp la maxim, astfel incit alegerile pentru colegiul nr.9 din Cluj - si pe cale de consecinta din alte cateva colegii vacante - au fost amanate sine die.
Nokia a anuntat astazi inceperea productiei de dispozitive mobile in cadrul fabricii sale de la Cluj.
Rata somajului in judetul Cluj s-ar putea dubla pana la sfarsitul anului din cauza disponibilizarilor la care au recurs mai multe societati comerciale ca urmare a crizei economice internationale, a declarat directorul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca Cluj, Daniel Don.
O firma-fantoma din Cluj isi cauta parteneri de afaceri in toata tara, carora le promite ca le diminueaza TVA de plata si le scade impozitul pe profit datorat statului.
CFR Cluj a debutat cu dreptul in Liga Campionilor, 2-0 in deplasare cu Sporting Braga CFR Cluj a debutat cu o victorie de senzatie in actuala editie a Ligii Campionilor la fotbal, 2-0 (2-0) in deplasare cu formatia portugheza Sporting Braga, miercuri seara, intr-un meci din Grupa H.
Steaua si CFR Cluj intra astazi in focurile Ligii Europa, la Amsterdam si Milano Steaua si CFR Cluj disputa joi primele partide in 16-imile de finala ale Ligii Europa.
Ajax - Steaua 2-0, Inter - CFR 2-0! ... Steaua si CFR Cluj ne-au demonstrat inca o data adevarata fata a unui fotbal dominat de catuse, scandaluri si promisiuni desarte, si au pierdut ambele clar in deplasarile de la Amsterdam, respectiv Milano.
Al patrulea rezultat de 1-1 intre FCSB si CFR Cluj. ... Dan Alexandru) FCSB si CFR Cluj au remizat pentru a patra oara consecutiv in acest sezon, cu acelasi scor chiar, 1-1, in meciul care ar fi putut transa soarta titlului in Liga 1, pe Arena Nationala.
MESAJUL CUTREMURATOR scris de rezidenta decedata in accidentul de la Cluj pe pagina sa de Facebook Avea doar 23 de ani si o intreaga viata inainte.
Spielmann Laszlo din Cluj este palarier si are un atelier de palarii deschis in Cluj de doi ani, care se numeste KLausenburg Hats. ... Avem atelierul de palarii pe Strada Fericirii nr. 17, la Cluj.
Avem patru centre Iasi, Cluj, Timisoara, Bucuresti: Bucuresti, Cluj si Iasi fiecare, in medie, cu cate 10 copii hemodalizati, la care se adauga o medie de 4-5 copii cu dializa peritoneala. ... La Cluj, cel mai puternic centru de nefrologie pentru copii, unde activeaza prof.
Incepand de luni, 27 aprilie, PROFI extinde si in orasele Bucuresti si Cluj proiectul inceput la Timisoara in sprijinul persoanelor lipsite de familie, prieteni sau vecini care sa le ajute sa-si cumpere produsele de care au nevoie.
El a aflat ca Filiala PSD Cluj intentioneaza sa ceara consiliului local scaderea indemnizatiei primarului, pentru ca acesta lipseste din localitate pentru rezolvarea problemelor de partid la Bucuresti.
Ministerul Sanatatii investeste peste patru milioane de euro intr-o noua clinica de hematologie in Cluj. ... Aceasta va functiona in cadrul Institutului Oncologic Profesor Doctor Ion Chiricuta din Cluj Napoca.
Nu avem in intentie asa ceva si nu umblam la usile nimanui", a declarat Gheorghe Flutur ieri, intr-o conferinta la Cluj-Napoca.
Secretarul general al filialei democrate din Bihor s-a intors, de la mitingul organizat, miercuri, la Cluj-Napoca, cu convingerea ca Traian Basescu este seful statului doar pentru membrii PD si le-a cerut celorlalti cetateni-politicieni sa-i lase chipul si naravul in pace.
google-analytics.com